Kelder opruimen

kelder opruimen

Opzoek naar kelder opruimen ?

Voor veel mensen is de kelder een soort portaal naar een andere wereld. Spullen worden daar gestald om vervolgens vergeten te worden. Na verloop van tijd kan de kelder overvol raken zonder zicht op de feitelijke inhoud van deze mysterieuze ruimte. Geen nood, wij helpen bij uw kelder opruimen . We ruimen de kelder leeg, we inventariseren de inhoud in het geval van een ruiming, verhuizing of reorganisatie. Voor een kelder opruimen zijn wij uw partner!

Kelder opruimen

kelder opruimen

Wees gerust, we hebben al veel kelders opgeruimd. We kennen de uitdagingen en werken doelgericht, snel en veilig. Een kelder is doorgaans minder toegankelijk dan andere ruimtes in het huis, naast onpraktisch kan het zelfs gevaarlijk zijn wanneer het opruimen niet op de juiste wijze plaatsvindt. Kelders opruimen is onze specialiteit, en we nemen ook graag uw zorgen uit handen.

Hoe gaan we te werken bij een kelder opruimen ?

We leveren maatwerk, we bespreken vooraf de mogelijkheden en stellen een plan van aanpak op. Wat kunnen we verwachten, zijn er waardevolle goederen en wat zijn uw verwachtingen? We pakken de bezittingen in die bewaard moeten blijven en kunnen overbodige spullen voor u verwijderen. Ook geven we advies bij verhuizingen en wat de mogelijkheden zijn bij de kelder opruimen . Niet alle kelders zijn gebouwd volgens de huidige maatstaven, daarom is veiligheid ook van belang.

We adviseren u graag bij een kelder opruimen . Neem direct contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Wij hebben leveranciers in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 huis leegmakenen. Alle Rechten Voorbehouden