Zolderopruiming

zolderopruiming

Opzoek naar zolderopruiming

Bij een verhuizing of herinrichting kan de zolder een grote uitdaging vormen. In de loop der jaren stapelen goederen zich op, stoffig en vergeten. Een zolderopruiming kan een enorm karwei zijn, en door de ligging op een hogere etage ook onpraktisch. Wij kunnen hulp bieden bij elke zolderopruiming , u hoeft niet zelf stof te happen!

Waarom een zolderopruiming ?

Bij zolderopruiming komen we deze situaties vaak tegen:

  • Senioren die verhuizen naar een kleinere woning of appartement.
  • Bij een ingrijpende reorganisatie van het huis.
  • Een wijziging in de gezinssamenstelling.
  • Bij het overlijden van een familielid.

Vaak is de factor tijd zwaarwegend bij een zolderopruiming, de spullen moeten snel worden verwijderd, verplaatst of vernietigd. Sommige zolders zijn een waar museum.

Aanpak Zolderopruiming

zolderopruiming

We komen graag bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken. We verzorgen zolderopruiming , ook bij u in de buurt. Aan de hand van uw voorkeuren worden goederen netjes afgestoft, ingepakt en opgeborgen, of verwijderd en aangeboden bij goede doelen of naar de stortplaats gebracht. We werken snel, effectief en leveren diensten op maat. Zo betaalt u nooit teveel voor een zolderopruiming .

Veilige Zolderopruiming

De zolder kent verschillende uitdagingen die elders niet van toepassing zijn. Denk aan de hoeveelheid (fijn)stof, gebrek aan licht, moeilijk toegankelijke plekken, dozen met waardevolle documenten en voorwerpen, en uiteraard het verwijderen van grote en zware objecten via een smal trapgat of een wankele trap. Wij kennen de klappen van de zweep en gaan graag de uitdaging aan. Wij verzorgen uw complete zolderopruiming .

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2016-2017 huis leegmakenen. Alle Rechten Voorbehouden